Wat houdt je werk in?

Ik ben teamleider Advies, waarbij ik de teams Vastgoed en de commerciële binnendienst aanstuur. Daarnaast voer ik samen met de manager Advies beleid om de adviseurs binnen het team Advies dé onafhankelijk adviseurs op het boerenerf te laten zijn! Verder ben ik actief als rentmeester en bedien ik klanten in al hun vraagstukken op agrarisch vastgoedvlak.

Waar ben je op het moment vooral mee bezig?

Team Advies is net opnieuw geformeerd, dus ik ben bezig om samen met manager Advies de nieuwe koers te bepalen. Daarnaast heb ik nog diverse klanten die verschillende vraagstukken hebben zoals taxaties, onteigeningsvraagstukken en verkoop van boerderijen.

Waarom werk je met plezier bij ZLTO?

Je hebt binnen de gestelde KPI’s heel veel vrijheid en het is fantastisch om enkel voor de agrarische sector werkzaam te zijn. Geen dag is hetzelfde en de vraagstukken zijn op dit moment, en worden in de nabije toekomst, alleen maar uitdagender. En een fantastisch personeelsrestaurant draagt ook bij aan het werkplezier!

Waar haal je voldoening uit in je werk?

Tevreden klanten, mensen verder helpen. Met mijn kennis en inzet echt het verschil maken in hun vraagstukken.

Wat biedt ZLTO jou?

Vrijheid binnen reëel gestelde kaders, ontwikkelperspectief, onderdeel zijn van vraagstukken en perspectieven die er echt toe doen (continuïteit van de agrarische sector in Zuid-Nederland).

Hoe is het contact met collega’s?

Ik heb heerlijk nuchtere collega’s die toegewijd zijn aan hun vak en klanten. Geen 9 tot 5 mentaliteit, maar gaan voor resultaat!

Op welk behaald resultaat ben je trots?

Ik ben trots op diverse verkopen waarbij ondernemers na verkoop de volgende stap konden zetten, onbezorgd genieten van een welverdiend pensioen.

Welke ondernemer/ lid inspireert jou en waarom?

Er zijn diverse ondernemers die mij inspireren, maar er is er een waar ik direct aan denk. Een melkveehouder die zich zelf indertijd zelf heeft verplaatst met zijn bedrijfslocatie, zeer tijdig biologisch is geworden en nu voorop loopt als het gaat om het Ondernemend Natuurnetwerk. Een gezinsbedrijf wat vooruitkijkt en heeft gekozen.

Welke ontwikkeling in de agrarische sector zie jij als kansrijk?

Kort en generalistisch gesteld: specialisatie en onderscheidend vermogen creëren, waarbij verkorting van de keten de juiste beweging is.