Bedrijfsadvies voor agrarische ondernemers

Dagelijks heb je de zorg voor het vee of het gewas. Maar ondernemen is nog veel meer: je bent altijd bezig met de verdere ontwikkeling van je bedrijf. De beslissing om een bedrijf over te nemen, te verkopen of op te schalen gaat niet over één nacht ijs. De adviseurs van ZLTO Advies begrijpen dat: ze staan voor je klaar bij diverse fusie- en overnamevraagstukken. Van het verkopen van jouw onderneming tot het versterken van de groeidoelstellingen. Wil je weten hoe je bedrijf ervoor staat? Onze adviseurs spreken de taal van de boer en tuinder en hebben ruimschoots kennis en ervaring in deze materie. Wij kijken verder dan de cijfers en hebben altijd oog voor de mens. Zo kunnen we jou als ondernemer goed adviseren en begeleiden bij het maken van keuzes.

De Ondernemerscoach helpt je verder

Als ondernemer houd je veel ballen in de lucht. Het gaat over vakmanschap, ondernemerschap, je omgeving en je onderneming. Waar ligt jouw kracht, waar ben je goed in en waar heb je hulp van anderen nodig?

Aan de slag met de ZLTO Ondernemerscoach
De ondernemerscoach helpt je verder bij het maken van strategische keuzes. En houd je een spiegel voor. Samen stippelen jullie de strategische route om jouw agrarische onderneming richting te geven. De ondernemerscoach helpt je bij:

  • Het verbeteren van je resultaten
  • Het regelen van de bedrijfsovername met aandacht voor het zakelijke en het menselijke aspect
  • Het bepalen van een passende bedrijfsstrategie
  • Groei, fusie, overname of bedrijfsbeëindiging 

 

Van bedrijfsgroei tot bedrijfsbeeindiging: voor alle soorten ondernemers

Onze ondernemerscoaches komen bij jonge ondernemers die grootse plannen hebben. Maar ook mensen in bedrijfsovernametrajecten en ondernemers die worstelen met de veranderende wet- en regelgeving. Of ondernemers die om allerlei redenen geen toekomst meer zien voor hun bedrijf en willen verkopen. Het is belangrijk dat je een coach hebt, waar je goed mee kunt samenwerken. Neem contact op met de Ondernemerscoaches van ZLTO Advies voor een nadere kennismaking.

Neem direct contact op